Follow by Email

Friday, October 14, 2011

makan oh makanan

makanan oh makanan..ha ni mase first time g makn kat restoran kat jordan..name tempat tu dhai'ah(ضيعة)nak thu makn ape hatu kat bawah tu..namenye pon da lupa..heheheheh..ada nasi ayam dan sayur..sayur tu dpggil salatah,ada tomato ngn timun makn ngn nasi tu skali pon boleh..sedap..nyum nyum nyum...puas kot nak makn satu pinggan seornag dibaginya..tapi tak la makn seorng,kongsi berdua..banyak tu..lain la arab disini satu pinggan nasi tu untuk seorang kita orang malaysia tak larat nak abis kan tu...heheheheh.. antara makann yang ada disini..banyak lagi tau...nantikan makann yang seterusnya !!!!!jeng jeng jeng

No comments :

Post a Comment